Åbent hus på Grønnegården og Præstevænget

Profilbillede

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Da vi mangler sommerferieafløsere og timeafløsere på plejecentrene Grønnegården og Præstevænget, afholder vi nu åbent hus, så jer der er interesseret, kan komme forbi til en snak med de ansatte (medlemmer fra vores lokale LMU), planlæggere og de beboere der nu er til stede. Her har du muligheden for at få svar på de spørgsmål du måtte have, som fx hvordan det er at arbejde og bo på vores plejecentre.

Der vil være åbent hus tirsdag d. 20. juni 2023 på:
Grønnegården kl. 15:30-16:00, Grønnegården 25, 4500 Nykøbing Sj. og på Præstevænget kl. 16:15-16:45, Præstevænget 3, 4500 Nykøbing Sj.

Vi søger dig som er uddannet social- og sundhedsassistent, social- og sundhedshjælper eller sygepleje studerende, men hvis du ingen erfaring har, er du også velkommen. Det vigtigste er at du har lysten til at give en hånd med og gøre en forskel for vores beboer.

Hos både Grønnegården og Præstevænget arbejder vi med fleksibel vagtplan, dette betyder at du selv er med til at planlægge dine arbejdstider, så der er god balance mellem arbejdsliv og privatliv.

Vi arbejder med journalsystemet Cura, hvis du ikke har arbejdet med det system før eller har brug for en genopfriskning, vil du få en grundig oplæring.

Vi håber på at se dig.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Odsherred Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Odsherred Kommune, Nyvej 22, 4573 Højby

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 24-07-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: http://www.odsherred.dk/job/ledige-job?hr=show-job/150827&linkref=112518&locale=da_DK

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5846072

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet