Døgnrapporten i Vig: fredag den 19. november

Profilbillede

Vig er i nat nævnt i døgnrapporten fra Midt- og Vestsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Døgnets anmeldelser vedrørende:


Indbrud i virksomhed/forretninger:

Ingen

Indbrud i villa/lejlighed/landejendom:

Ærtebjerghusene, Borup
Stenhøjparken, Borup

Indbrud i fritids-/sommerhus:

Ingen

Indbrud i skole og institutioner mv.:

Ingen

Tyveri fra køretøjer:

Dortheavej, Høng
Ravnsbjergvej, Vig
Tanggårdsvej, Solrød Strand
Gersagerparken,Greve
Karlslunde Strandvej, Karlslunde

Slagsmål foran bodega – Ølbycenter, Ølby – Køge

Kl. 20.24 fik politiet anmeldelse om tumult foran en bodega i Ølby Centret, hvor en mand og en kvinde havde indladt sig i slagsmål. Da politiet kom frem var de to kamplyste trukket op imod Ølby Station, hvor de havde fortsat deres voldelige strid.

Patruljen traf en 54-årig mand fra Køge og en 36-årig kvinde fra Hvidovre, som begge var spirituspåvirkede, men gerne ville tale med betjentene. Manden blødte fra en flænge i panden, som havde pådraget sig under tumulten, da han var faldet og havde slået hovedet mod et bord foran bodegaen. Kvinden var ikke kommet noget til. Politiet tilkaldte en ambulance til at tilse mandens skader.

De to, som kendte hinanden godt, havde sammen været på bodegaen, men var raget uklar og havde indladt sig i slagsmål foran beværtningen. Begge blev sigtet for at overtræde ordensbekendtgørelsen, og de lovede at striden nu var ovre.

Manden blev kørt i ambulance til sygehuset, da flængen skulle sys. Kvinden kørte med i ambulancen som støtte, og der faldt igen ro over Ølby Station. De to kan begge forvente at få en bøde i sagen.


Udlænding stjal julepynt – Industrivej, Roskilde

Kl. 15.47 anmeldte personalet hos Bauhaus på Industrivej i Roskilde, at de havde tilbageholdt en udenlandsk butikstyv, der havde stjålet varer for 459 kr. En patrulje kørte frem til butikken, hvor de traf en 32-årig mand fra Georgien, som havde taget to forstørrelsesglas og 10 pynte snekugler ned i sine jakkelommer. Han havde passeret kassen uden at betale og blev tilbageholdt herefter. Varerne blev leveret tilbage til butikken, der derfor ikke havde et erstatningskrav.

Han blev taget med på politistationen, hvor han blev sigtet og afhørt med tolk. Han erkendte butikstyveri, og sagen blev afgjort med en bøde. Han blev herefter løsladt, da der ikke var grundlag for at udvise ham af Danmark på baggrund af sagen.

Spritbilist ramte træ og truede betjent – Hovedvejen, Osted – Lejre

Kl. 21.28 skete et solouheld, da en 29-årig mand fra Næstved påkørte et træ i rabatten på Hovedvejen ved Kirkebjerg lige syd for Osted i Lejre. Han kørte i nordøstlig retning mod Roskilde, da bilen af ukendte årsager påkørte træet og mistede højre forhjul, så den ikke kunne køre videre. I et hus tæt ved hørte beboerne et højt brag udefra. Den mandlige beboer gik ud og så gnister omkring en kørende bil, der kort efter stoppede. Ud af bilen steg en vaklende mand, som ikke var kommet noget alvorligt til ved uheldet.

Politi og ambulance blev tilkaldt og den 29-årige fører af bilen blev tilset. Han var uskadt, men påvirket af spiritus. En alkometertest viste, at hans promille var over det tilladte, så han blev sigtet og anholdt for spirituskørsel. Dette gjorde den 29-årige mand så oprevet, at han truede den ene betjent med vold. Den 29-årige blev ført ud af ambulancen og taget med til en blodprøveudtagelse. Herefter blev han taget med i detentionen til afrusning natten over. Fredag morgen bliver han afhørt og sagen færdigbehandlet, hvorefter han bliver løsladt.

Kattens uheld – Mørkøv Kirkeby, Mørkøv – Holbæk

Kl. 23.06 kørte en 82-årig lokal mand galt, da en kat pludselig løb ud foran hans bil på Mørkøv Kirkeby. Han kørte i østlig retning, da han blev overrasket af en kat, som krydsede vejen. Den 82-årige bilist undveg venstre om og mistede herredømmet over bilen, der påkørte et el-skab til fibernet. Hverken bilisten eller katten kom noget til, men el-skabet blev torpederet. Politiet kørte til stedet og fik tilkaldt el-selskabet til at lukke strømmen på el-skabet. Patruljen registrerede uheldet.

Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Midt- og Vestsjællands Politi.
Kilde: Midt- og Vestsjællands Politi