Midt- og Vestsjællands Politi: Seneste nyt fra Vig - tirsdag den 15. juni

Profilbillede
Michael Juul Sørensen

Vig er i nat nævnt i døgnrapporten fra Midt- og Vestsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Døgnets anmeldelser vedrørende:

               

Indbrud i virksomhed/forretninger:

Blågårdsstræde, Roskilde

Indbrud i villa/lejlighed/landejendom:

Stenløkke, Havdrup 

Indbrud i fritids-/sommerhus:

Ingen

Indbrud i skole og institutioner mv.:

Ravnsbjergvej, Vig

Tyveri fra køretøjer:

Ingen 

Farlig kørsel i varevogn – Køge Bugt Motorvejen, Køge

Kl. 12.20 standsede politiet en varevogn i særdeles trafikfarlig stand. Føreren, en 26-årig mand fra Stensved, havde ikke sikret læssebagsmækken, hvilket betød, at den stod åben og hang vandret bagud under kørslen. Inde i lastrummet på varebilen var endvidere en palleløfter og en sækkevogn, som ikke var fastspændt og dermed risikerede at falde ud til fare for bagvedkørende. Manden blev sigtet for køretøjets mangler, og han vil høre nærmere om sigtelsen, når sagen skal afgøres. 

Voldsanmeldelse – Nørregade, Ringsted

Kl. 16.02 blev en 23-årig mand fra Ringsted udsat for et voldeligt overfald. Den 23-årige var sammen med en anden person blevet antastet af en gruppe på fem personer, som pressede dem væk fra Nørregade til en baggård, hvor de fem personer havde slået og sparket den 23-årige. Han blev undersøgt på skadestuen for sine skader, og politiet efterforsker nu sagen. Flere af de formodede gerningsmænd er kendt af politiet i forvejen, og politiet formoder, at overfaldet kan skyldes en intern uoverensstemmelse mellem parterne. Af hensyn til efterforskningen, har politiet ikke flere oplysninger til sagen. 

Overtrædelse af beredskabsloven – Spurvevej, Roskilde 

Kl. 16.22 fik politiet en anmeldelse om brand i en garage. Brandvæsnet kunne fortælle, at garagen på stedet var overtændt, og beboeren – 36-årig mand – blev sigtet for at overtræde beredskabsloven. Manden havde forinden benyttet en ukrudtsbrænder uden at tage de nødvendige sikkerhedsforanstaltninger. Derfor var der gået ild i garagen. Han vil høre mere om sagen senere. 

Kørsel på uindregistreret køretøj uden førerret – Chr. Hansensvej – Holbæk

Kl. 17.36 standsede en motorcykelbetjent en crossmotorcykel, der blev ført af en 30-årig mand fra Holbæk. Den 30-årige blev sigtet for at køre på en uindregistreret motorcykel, samt for kørsel uden førerret. Han vil høre nærmere om sigtelsen, når sagen skal afgøres. 

Narkokørsel uden førerret – Ringstedvej, Køge

Kl. 18.26 standsede politiet en personbil, der blev ført af en 35-årig mand fra Køge. Føreren havde ikke generhvervet førerretten, og en test med narkometeret gav udslag på cannabis. Han blev derfor anholdt og sigtet for narkokørsel og kørsel uden gyldig førerret, og efter en blodprøve blev han løsladt. Han vil høre mere om sigtelsen, når blodprøven er analyseret. 

Utryghedsskabende mand fik en snak med politiet – Højbovej, Hørve – Odsherred 

Kl. 18.44 ringede en borger og oplyste, at en mand var kommet kørende i et køretøj, som nu var parkeret, mens manden sad og drak på en bænk. Under politiets samtale med anmelderen, blev manden mere og mere højrøstet, og han skabte utryghed med sine høje råb på stedet. En motorcykelbetjent kørte derfor til det udpegede sted, hvor politiet fik genoprettet roen på stedet og desuden fik forhindret, at manden i nærmeste fremtid ville fører motorkøretøjet i alkoholpåvirket tilstand. Manden kunne hente nøglerne til køretøjet på politistationen, når han igen var ædru. Politiet vil gerne takke borgeren for at anmelde den utryghedsskabende adfærd, så betjenten havde mulighed for at genoprette roen på stedet. Manden blev ikke sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen, da roen relativt hurtigt kunne genoprettes på stedet. 

Spirituskørsel – Mosede Strandvej – Greve 

Kl. 21.15 anholdte politiet en 57-årig mand fra København, som var kommet kørende i bil for at bestille mad ud af huset på en restaurant. En anden gæst på stedet, en 30-årig mand fra Greve, reagerede på den 57-åriges adfærd og ringede til politiet for at anmelde, at en gæst i restauranten var ankommet i bil, selvom vedkommende var påvirket af alkohol. Politiets indsatsleder kørte til stedet, hvor den 30-årige i mellemtiden fik taget bilnøglerne fra den 57-årige for at sikre, han ikke kørte fra stedet. Manden blev sigtet for spirituskørsel og var anholdt, indtil politiet fik sikret en blodprøve, der skal afgøre promillens størrelse. Midt- og Vestsjællands Politi vil gerne takke den 30-årige mand for at handle i situationen og kontakte politiet med sine observationer. 

Narkokørsel og beslaglæggelse af køretøj – Vejleåvej/Hundigevej, Greve

Kl. 22.20 blev en 25-årig mand fra Greve anholdt og sigtet for kørsel i narkopåvirket tilstand. Den 25-årige havde to øvrige forhold med narkokørsel inden for de seneste tre år, hvorfor politiet nu ved 3. sag beslaglagde køretøjet. Manden fik udtaget en blodprøve, og blev løsladt herefter. Han vil høre mere om sagen, når retten skal tage stilling til, om bilen kan konfiskeres. 

Spiritus- og narkokørsel – Rødhøj, Asnæs – Odsherred 

Kl. 00.05 blev en 33-årig kvinde fra Nykøbing Sj. anholdt og sigtet for at køre bil på Rødhøj i Asnæs, uagtet hun var påvirket af spiritus og narkotika. Kvinden fik udtaget en blodprøve, og når denne er analyseret, vil hun høre mere fra politiet. 
 
Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Midt- og Vestsjællands Politi.
Kilde: Midt- og Vestsjællands Politi
Flere artikler